Som udgangspunkt bliver vinen sendt senest 2-3 arbejdsdage efter ordren er givet. Levering foregår normalt via fragtmand eller egen vogn.

Priser på levering:
Levering af op til 12 flasker afregnes med 100 kr. inklsuiv moms
Levering af mellem 13-36 flasker afregnes 125 kr. inklusiv moms
Levering af mere end 36-60 flasker afregnes med 150 kr. inklusiv moms
Levering over 60 flasker er fragtfrit.

Bemærk der er fri levering I Nordsjælland og Storkøbenhavn ved køb af mere end 12 flasker.

Levering uden for Danmark

Kontakt Vesterstrøm Vine for pris

Forbehold

Alle priser er i danske kroner inkl. moms og de i dag gældende afgifter Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udgåede varer; afvigelser fra det skrevne samt årgangene på det viste billede.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger du afgiver i forbindelse med køb på www.vesterstroemvine.dk videregives på ingen måde til tredjepart. Alle oplysninger du har afgivet opbevares forsvarligt i elektronisk format, og er kun tilgængelige for Vesterstrøm Vine. Øvrige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail er nødvendige for at sende varen og kommunikere elektronisk med dig.

Retur og ombytning

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret, men vi tilbyder vi dig 14 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du modtager vinen. Du kan vælge at bytte vinen til en anden vin eller få pengene tilbage, dog ikke fragt omkostningerne.

Hvis du returnerer varen til os, skal det være aftalt forud og for egen regning. Desuden skal der medsendes en kopi af fakturaen. Den returnerede vin skal være i samme stand som ved leveringen. Afbud til tilmeldte vinsmagninger skal ske 7 dage før afholdelse af smagningen. Ved afbud senere end 7 dage vil 100% af tilmeldingsgebyret blive opkrævet.