Vestaustralien startede det hele

I 2004 startede jeg Vesterstrøm Vine. Nicheområdet Vestaustralien blev startskuddet og Vesterstrøm Vine er i dag førende i import af vin fra Vestaustralien. Valget på netop Vestaustralien bygger på kvaliteten af vinene fra Vestaustralien samt det faktum at man får utrolig meget vin for pengene. I dag produceres nogle af de absolut bedste vine fra Australien i netop Vestaustralien. Tæt dialog med vingårdene og udbytterige vinrejser gør det muligt at sælge vine af højeste kvalitet til meget attraktive priser i Danmark. Det gør at vi dag har nogle af de bedste vingårde og vine fra Vestaustralien. Bl.a. australiens bedste Pinot Noir vine fra Picardy eller australiens Best Value Winery i 2017 – West Cape Howe Wines.

Jeg sætter en ære i at præsentere vinene bedst muligt og gerne gennem events, vinsmagninger og Vin & Tapas arrangementer.  Gennem hjemmesiden, Facebook, messer og mange forskellige arrangementer forsøger jeg at udbrede kendskabet til netop min vinøse verden. Jeg har i dag vine fra det meste af verden med en naturlig fokus på de vestaustralske vine. Vinene sælges online og ved vinsmagninger mm. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær de første til at få invitationer til arrangementer og gode tilbud.

Jeg håber du vil nyde min vinøse verden

Vesterstrøm Vine