Vin & Tapas på La Banca i Hellerup

I samarbejde med La Banca på Strandvejen i Hellerup afholder vi ca. én gang om måneden Vin & Tapas events. Formålet er at fokusere på den fantastiske harmoni, vi godt kan lide der er mellem mad og vin. Samtidig er det en fantastisk underholdende og meget inspirerende måde at lære mere om samspillet mellem mad og vin. Det er en hyggeligt at være sammen med familie, venner eller kolleger mens man udforsker den mangfoldige vinøse verden.
Under alle Vin & Tapas arrangementer vil I opleve personlige og inspirerende fortællinger omkring landene, områderne, personer bag, stederne og naturligvis vinene. I smager typisk mellem 7-8 vine og får serveret 4 delikate tapas samt hjemmebagt brød. Der vil hver aften være et nyt tema, som naturligvis også tager højde for årstiderne og højtiderne. Det er også til Vin & Tapas arrangementer, du ind i mellem vil kunne møde Winemakerne bag nogle af de store vine.
La Banca ligger på Strandvejen 213 i Hellerup og de tilbyder hyggelige rammer centralt placeret og tæt på bus og tog. Der er gratis parkering for dem, der kommer i bil. Et typisk Vin & Tapas arrangement på La Banca koster 289 kr. Tilmeld jer vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at modtage information om fremtidige arrangementer. Du kan se allerede planlagte Vin & Tapas events herunder.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen til det næste Vin & Tapas arrangement på La Banca i Hellerup.