Vinsmagning med Vesterstrøm Vine

En vinsmagning med Vesterstrøm Vine er en underholdende og meget inspirerende måde at lære mere om vin på. Det er en smagfuld vinøs rejse rundt i verdens mange vindistrikter hvor du ser, dufter og smager på vinene. Vi tilbyder en personlig og nærværende vinsmagning med mange gode historier, anekdoter og sjove vinkler med inspiration fra vinbonden. Det er en hyggelig måde at være sammen med venner, familie, kolleger mv. på, samtidig med man udforsker den mangfoldige vinøse verden.

Vesterstrøm Vine tilbyder en lang række forskellige vinsmagninger skræddersyet individuelle behov og præferencer. Det er kun fantasien der sætter grænser og vi kan naturligvis tilpasse vinsmagningen efter lige netop dine ønsker. Det kunne være tema’er som Tour de Down Under, Det mangfoldige Italien, Amarone vs. Shiraz, Landskamp, Brunello med et Aussi twist, Shiraz vs. Syrah osv. Mulighederne er mange det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Mulighederne er mange for jeres næste vinsmagning og vi afholder smagninger for:
Private
Vinklubber
Virksomheder
Personaleklubber
Grundejerforeninger
Events

Vi har glas, spytspande, program og vine med. Der vil til alle vinsmagninger være mulighed for at købe de smagte vine til ekstra fordelagtige priser på dagen.Ring til os eller send en mail og få et forslag på et brag af en aften i selskab med gode venner, familie eller kolleger. 

Vi afholder løbende forskellige typer vinsmagninger både med og uden mad forskellige steder i Storkøbenhavn. Du kan se og tilmelde dig planlagte events herunder: